reklama

reklama

reklama

ЗЕНИТ БРОЈ 488, 16 февруари 2018 година

БЛОКАДИ И МЕТЕЖ ПРОТИВ ГОЛГОТА

Еурокомпозит на улица - Работниците бараат 16 задоцнети плати и придонеси од 2012 година Вработените во Еурокомпозит протестираат во центарот, пре...

РУЧЕК ВО МАНАСТИРОТ ВО ЛЕНИШТЕ

Бакалите ја продолжија традицијата На 25 февруари бакалите ќе даваат ручек за сите граѓани во манастирот Света Петка во селото Лениште. Со тоа ќе с...

НАСКОРО МЕЧКАРИТЕ ПОД УНЕСКО

17. Меѓународен карневал „Прочка 2018“ Прилепските мечкари ќе бидат заштитетни под УНЕСКО. Со општината тераат постапка запишување на Списокот на све...

ВЛОГ НА МНОГУ ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЈА ВО ПОБЕДА

Фудбал: Ветувачка посветеност на новата Управа - Доведените 11 нови играчи ќе треба да докажат дека се засилувања Денот по утрото се познава, а ус...

  • БЛОКАДИ И МЕТЕЖ ПРОТИВ ГОЛГОТА

  • РУЧЕК ВО МАНАСТИРОТ ВО ЛЕНИШТЕ

  • НАСКОРО МЕЧКАРИТЕ ПОД УНЕСКО

  • ВЛОГ НА МНОГУ ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЈА ВО ПОБЕДА

Практични совети

УНИВЕРЗАЛНА СОДА

Покрај основната употерба, сода бикарбоната може д...

ЗДРАВЈЕ

ВЕЖБИ И ХРАНА ПРОТИВ НАДВИСНАТ СТОМАК

Често одеднаш се појавува грд надвиснат стомак ш...

ПРАЗНИК

РУЧЕК ВО МАНАСТИРОТ ВО ЛЕНИШТЕ

Бакалите ја продолжија традицијата На 25 февруа...

НАСКОРО МЕЧКАРИТЕ ПОД УНЕСКО

17. Меѓународен карневал „Прочка 2018“ Прилепскит...

ЖИВОТ

КОН ТИТУЛАТА ИНТЕРМАЈСТОР СО ПОМОШ ОД ДОБРИ ЛУЃЕ

Зенит-спортист за 2017 е шахистот Роберт Велески ...

OKO

АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ

Х Партиите се повеќе бараат далтонисти кои ги рас...

ЗАПОСТАВЕНИ ЗАСОЛНИШТА

Засолништата, градени од воени заробеници по Вто...

СО МАСЛО И ЛУК ВО ЕВРОПА И АМЕРИКА

- Добар ден, добри луѓе, - Дал ти Бог добро прија...

АКТУЕЛ

БЛОКАДИ И МЕТЕЖ ПРОТИВ ГОЛГОТА

Еурокомпозит на улица - Работниците бараат 16 зад...

РАБОТАМ ЗАКОНСКИ

Демант на директорот на Еурокомпозит Александар Ку...

СИНДИКАТОТ КАЈ АНЃУШЕВ

Вицепремиерот Кочо Анѓушев во Скопје побарал трп...

БИЗНИС

ЈОВАНОСКИ ВО ВИТАМИНКА

Градоначалникот Илија Јованоски и претседателот ...

ОЧЕКУВАМЕ ПОВИСОКИ ОТКУПНИ ЦЕНИ ГОДИНАВА

Сојузот на тутунопроизводители на Македонија израз...

ПОВЕЌЕ СУБВЕНЦИИ ЗА ТУТУНАРИТЕ

„Од реколтата за 2017 година, тутунарите ќе добива...

ПЕТКА

КОГА СТИХОВИТЕ ОЖИВУВААТ

Леона Митревска, рецитатор Зборот има сила, има...

ЉУБОПИТСТВО ЗА ЗЕНИТ

Петнаесетина ученици од петто до деветто одделен...

КУЛТУРА

КУЛТНАТА „ОД КОЛ НА КОЛ“ ЗА 68 ГОДИНИ ТЕАТАР

Со изведбата на веќе култната претстава „Од кол ...

ПАРИ ЗА ПРЕТСТАВИ, ИЗЛОЖБИ, КОНЦЕРТИ, ЗАШТИТА НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО

Позната програмата за работа на културните институ...

СЕ ОДБЕЛЕЖУВААТ 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА БОРКО ЛАЗЕСКИ

Со повеќе манифестации, меѓу кои и синоќешната и...

РЕПЕРТОАР НА ТЕАТАРОТ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

НУЦК „Марко Цепенков“ 19 февруари (понеделник )&n...

СПОРТ

ВЛОГ НА МНОГУ ВРЕМЕ И ЕНЕРГИЈА ВО ПОБЕДА

Фудбал: Ветувачка посветеност на новата Управа - ...

НЕЈАСНОТИИ

Ракомет Нема новости во вид на информации за ситу...

СОВЛАДАН ПАРТИЗАН

Историја Екипата на Победа многупати го има освој...

ПУЛС

ОДБРАНА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ

Протест Протестен собир за одбрана на национ...

ЈАЗИЧЕН АГОЛ

ИНТЕЛЕКТУАЛНИ СРАМОТИЛАЦИ

Универзитетска професорка, елоквентна висока интел...

ФЕЉТОН

МАРУЛ ВО „МАТИЧНИТЕ“ КНИГИ (5)

Фељтон: Белешките на Томе Велјановски - Со цел ...

488

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza