reklama

reklama

reklama

ЗЕНИТ ПРЕС ЗУМ Д.О.О Прилеп
Адреса:
ул. "Маршал Тито" бр.13
7500 Прилеп, Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++389 48 550 140
Факс: ++389 48 550 140

 


АКТУЕЛ

ТРГНА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ЗА БМВ, МЕРЦЕДЕС...

Во зоната Алинци пуштени машините на германски Ако...

РЕПОРТАЖА

ШТАВИЧАНИ НА РОДНОТО ОГНИШТЕ

За раѓањето на Пресвета Богородица - Илјадници го...

КУЛТУРА

ПРЕДАВАЊЕ ЗА СТИБЕРА

Во ДНУ Под наслов „Античкиот град Стибера“, ...

ПОПУЛАРНИОТ СТРИП ЗА АЛАН ФОРД НА СЦЕНА

Театарската работилница Прилеп „Алан Форд и ...

„НАЦИОНАЛНА МИТОЛОГИЈА“ ОД ЏЕЛИЛ РУФАТИ

Вечерва изложба Тематската изложба од уметникот Џ...

СПОРТ

ПРАЗНИ СТОЛЧИЊА НА МОГИЛА

Фудбал: Нужна е поголема поддршка за Победа - Сер...

ЗГАСНА 11 ОКТОМВРИ?

Почнаа првенствата во Општинската лига, а меѓу 27 ...

СПОНЗОР ОД СРБИЈА

Џудо Многу спортски клубови немаат спонзори, а ре...

ИСПУШТЕНО ВОДСТВО

Ракомет Планираните три бода на стартот од Супер ...

ТРИЕСЕТ РЕЈТИНГ ПОЕНИ

Шах Во шахот се е до максимум пресметано. На турн...

loading...

ПЕТКА

СУПЕРФИНАЛИСТИ ВО ЗАГРЕБ И ПРВИ ВО СКОПЈЕ

ОУ „Блаже Конески“ со две први места Две први м...

СЛАВА НА ПАТРОНИТЕ

ВО ОУ „РАМПО ЛЕВКАТА“ И „ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ“ Гордо...

ТУРНИР ВО ТЕНИС НА НОВОТО ИГРАЛИШТЕ

СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Младинската организа...

НАДАЛ НА ДЕСЕТГОДИШНА ВОЗРАСТ

Надежен тенисер - Петар Пирганоски  од ОУ „Ко...

OKO

ПЕХАРИ ЗА ЏИПЏИИ

Меѓу стотина возачи на џипови на трката во околи...

ВИКЕНД ЗА ПЛАНИНСКО ТРЧАЊЕ

Претстои викенд за планинско трчање на седмото изд...

МАМУТИ НА ОЛИМП

Членовите на ПД Мамути го освоија Олимп. Група о...

ДАР ЗА НАСМЕВКА

Голема хуманитарна акција со распродажба на прои...

БАВНО СТАСА КУЛТУРАТА

Тае ЦК „Марко Цепенков“ на кој му минаат десетин...

ЖИВОТ

ШТАВИЧАНЕЦ ПОТОНАЛ СО ТИТАНИК

- Првото и последно патување на Аце Малинкоски за ...

ПУЛС

НОВ ПЕШАЧКИ МОСТ

Се постави новиот пешачки мост на градската река...

БЕС НАД ЗЕЛЕНИЛОТО

Непромислени граѓани со карактер на вандали го у...

ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА ЈА РАЗВИВА УРБАНИЗАЦИЈАТА

За 60 дивоградби нашите сограѓани добијаа документ...

468

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza