reklama

reklama

reklama

ИМПРЕСУМ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 6172 пати.
ИМПРЕСУМ
Сабота, 10 Јули 2010

 

ИЗДАВА: ЗЕНИТ ПРЕС МЕДИЈА  Д.О.О.Е.Л. ПРИЛЕП

 

Oсновачи: Љупчо Мургоски и Светлана Ристеска


главни и одговорни уредници Љупчо Мургоски и Светлана Ристеска

Излегува секој петок


Првиот број излезе на 2 мај 2008 г.


Уредува - Редакциски колегиум

 

Tел-факс ++389 48 550 140


е-
mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

ж-сметка 200001994349092
Стопанска Банка Скопје, д.бр. 4021009509471


Печати- Европа 92 Кочани

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

АКТУЕЛ

ТРГНА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ЗА БМВ, МЕРЦЕДЕС...

Во зоната Алинци пуштени машините на германски Ако...

РЕПОРТАЖА

ШТАВИЧАНИ НА РОДНОТО ОГНИШТЕ

За раѓањето на Пресвета Богородица - Илјадници го...

КУЛТУРА

ПРЕДАВАЊЕ ЗА СТИБЕРА

Во ДНУ Под наслов „Античкиот град Стибера“, ...

ПОПУЛАРНИОТ СТРИП ЗА АЛАН ФОРД НА СЦЕНА

Театарската работилница Прилеп „Алан Форд и ...

„НАЦИОНАЛНА МИТОЛОГИЈА“ ОД ЏЕЛИЛ РУФАТИ

Вечерва изложба Тематската изложба од уметникот Џ...

СПОРТ

ПРАЗНИ СТОЛЧИЊА НА МОГИЛА

Фудбал: Нужна е поголема поддршка за Победа - Сер...

ЗГАСНА 11 ОКТОМВРИ?

Почнаа првенствата во Општинската лига, а меѓу 27 ...

СПОНЗОР ОД СРБИЈА

Џудо Многу спортски клубови немаат спонзори, а ре...

ИСПУШТЕНО ВОДСТВО

Ракомет Планираните три бода на стартот од Супер ...

ТРИЕСЕТ РЕЈТИНГ ПОЕНИ

Шах Во шахот се е до максимум пресметано. На турн...

loading...

ПЕТКА

СУПЕРФИНАЛИСТИ ВО ЗАГРЕБ И ПРВИ ВО СКОПЈЕ

ОУ „Блаже Конески“ со две први места Две први м...

СЛАВА НА ПАТРОНИТЕ

ВО ОУ „РАМПО ЛЕВКАТА“ И „ДОБРЕ ЈОВАНОСКИ“ Гордо...

ТУРНИР ВО ТЕНИС НА НОВОТО ИГРАЛИШТЕ

СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Младинската организа...

НАДАЛ НА ДЕСЕТГОДИШНА ВОЗРАСТ

Надежен тенисер - Петар Пирганоски  од ОУ „Ко...

OKO

ПЕХАРИ ЗА ЏИПЏИИ

Меѓу стотина возачи на џипови на трката во околи...

ВИКЕНД ЗА ПЛАНИНСКО ТРЧАЊЕ

Претстои викенд за планинско трчање на седмото изд...

МАМУТИ НА ОЛИМП

Членовите на ПД Мамути го освоија Олимп. Група о...

ДАР ЗА НАСМЕВКА

Голема хуманитарна акција со распродажба на прои...

БАВНО СТАСА КУЛТУРАТА

Тае ЦК „Марко Цепенков“ на кој му минаат десетин...

ЖИВОТ

ШТАВИЧАНЕЦ ПОТОНАЛ СО ТИТАНИК

- Првото и последно патување на Аце Малинкоски за ...

ПУЛС

НОВ ПЕШАЧКИ МОСТ

Се постави новиот пешачки мост на градската река...

БЕС НАД ЗЕЛЕНИЛОТО

Непромислени граѓани со карактер на вандали го у...

ЛЕГАЛИЗАЦИЈАТА ЈА РАЗВИВА УРБАНИЗАЦИЈАТА

За 60 дивоградби нашите сограѓани добијаа документ...

468

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza