reklama

reklama

reklama

ИЗЛОЖБА НА УКРАСНИ ПТИЦИ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 30 пати.
ОКО
Сабота, 04 Ноември 2017

Поддршка за одгледувачите

2 Voshit od perduvi  - gradonaclnikot Jovanoski so Goran Ilioski

На 18-тата изложба на украсни птици и животни организирана од Здружението за заштита и одгледување Трагопан, одгледувачите презентираа околу 300 птици од цела Македонија. Градоначалникот Илија Јованоски го поддржа ентузијазмот на одгледувачите и љубителите на птиците и укажа на готовноста за негување на традиционалната манифестација.

- Ги повикувам здруженија кои се занимаваат со заштита на животните да се слушнат нивните приоритети. Во иднина заедно со кинолошкото здружение ќе треба да направиме стационар за домашни миленици, каде сите кои се отсутни, а имаат домашно милениче, би можеле да ги оставаат на соодветно и сигурно место за згрижување - рече Јованоски.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 
loading...

НАЈЧИТАНО ПОСЛЕДНАВА НЕДЕЛА

АРХИВА

484

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza