reklama

reklama

reklama

ПОТВРДЕНА ХУМАНОСТ НА ПРИЛЕПСКАТА ПИВАРНИЦА PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 121 пати.
ОКО
Сабота, 23 Декември 2017

2 Posebno-priznanie-za-Prilepska-pivarnica-1

На партнерски состанок на Црвениот крст со претставниците на корпоративниот сектор и од Министерството за труд и социјална политика  во Скопје, Црвениот крст на Македонија í додели на Прилепската пиварница посебно признание за поддршката во остварувањето на хуманитарните цели и задачи на организацијата.         

Прилепската пиварница разви голема поддршка и пријателство кон оние на кои им е потребна помош. Низ повеќе акции и донации ја докажа општествената одговорност. На манифестацијата, "Различни, а еднакви", таа доби и признание за општествена одговорност, поради посветеноста во намалувањето на разликите на лицата со посебни потреби и за подигање на јавната свест за нивните потреби и проблеми.

Црвениот крст ги промовира хуманитарните вредности и поттикнуваа стратешки партнерства за надминување на проблемите со кои се соочува населението во заедниците.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

 

АРХИВА

492

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza