reklama

reklama

reklama

НАГРАДИ ЗА БК 7 МАЈ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 18 пати.
СПОРТ
Сабота, 03 Февруари 2018

Борење

Наградите се сатисфакција за вложениот труд и поттик за продолжување во истиот правец. Ова му се случи на БК 7 Мај Леов на Прогласувањето на најдобрите за 2017 во Скопје. Признанија добија сите категории. Меѓу борачите се: пионерката Барбара Стојкоска, сениорската Тамара Игнатовска, младинецот Теодор Темелковски, а во редот се додадоа судијата Илчо Марковски, претседателот Јане Тренчевски и тренерот Саше Игнатовски. За Игнатовски имаше уште еден важен настан - учеството на Третиот меѓународен семинар за тренери, воден од Бугаринот Кирил Ватев, инструктор од Светската федерација за борење.

Следен настан е Изборното првенство во Штип.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

 

АРХИВА

488

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza