reklama

reklama

reklama

Изберете месец, година и дел текст од тоа што го пребарувате

Филтер 

 • ФОТКА НА НЕДЕЛАТА

  ОКО
  ...
 • МАШКО ТАЈАНЕ

  ОКО
  Одсекогаш луѓето барале излез од монотоното секојдневие и измислувале марифети да се расположат и да ги заборават малите или големи живот...
 • БЕЗ ТАБУА ЗА ЕПИЛЕПСИЈАТА

  ОКО
  Новото здружение за лица со епилепсија и родители на деца со епилепсија ЕПИЛЕПСИ е основано за едукација од областа на епилепсијата, следе...
 • "ПАРКИНГ"

  ОКО
  Чекајќи да се решат имотно-правните односи за опожарената Стара НА-МА, да не биде толку ачик пустелијата, што остана по пожарот, поставен е П...
 • МИЛЕНИУМСКИ ЈУБИЛЕЈ

  ОКО
  Локалните власти ќе одбележат илјада годишнината од првиот пишан документ за Прилеп. Според Снежана Ристеска, советник за култура во локал...
 • НОВО ИМЕ?

  СПОРТ
  Ракомет Како се движат работите, според упатените привршува соработката на спонзорот Жито Прилеп со истоимениот женски ракометен клуб. Мо...
 • ЧЕТВРТ ДЕН ТРЕНИНЗИ

  СПОРТ
  РК Прилеп Во вторникот стартуваа подготовките на машкиот прволигаш, РК Прилеп. Во салата од СОУ "Р. Р. Ричко" тренинзите на 18 првотимци се по...
 • ПОЛЕЗНИ ИСКУСТВА

  СПОРТ
  Борење Младите членови - Леонардо Насески, Бобан Бубрегоски и Теодор Темелкоски, со тренерот Илчо Марковски од борачкиот клуб 7 Мај Леов бе...
 • ВЛЕГУВА СПОНЗОР

  СПОРТ
  Големо Коњари Убава шанса е пред ФК Големо Коњари да стане второлигаш, да се врати во овој ранг точно по 20 години и во клубот сé се движи кон ...
 • СОРАБОТКА КАКО НЕКОГАШ

  СПОРТ
  11 Октомври Нова страница се врти во односите меѓу двата најдобри градски клубови. Од 11 Октомври известуваат дека контактите со Победа се о...
 • МАТЕ

  СПОРТ
  Историја Епитетот најпознат македонски навивач и ден - денес останува за Мате Шундовски. Несебично навиваше не само за родната Битола, тук...
 • СПИРКОСКИ ШАМПИОН

  СПОРТ
  Шах На државното отворено првенство во шах за лица со оштетен слух, во Струмица, првото место го освои Милан Спиркоски. До осмата титула дој...
 • МАЛКУ МУАБЕТ, МНОГУ РАБОТА ВО ПОБЕДА

  СПОРТ
  Фудбал: Подготовки пред тешката битка за опстанок - Попусто визија, ако не се оствари ни 30 отсто, сî што сакаме треба да се види на терен - вел...
 • МОЈАТА ТАТКОВИНА

  ПЕТКА
  МОЈАТА ТАТКОВИНА Македонијо, о татковино моја силна, сите нî штитиш со насмевка милна. Ти, што си имала живот клет. Ти, што си единствена на...
 • ШКОТСКА ИНИЦИЈАТИВА ЗА ПРВАЧИЊАТА

  ПЕТКА
  Годинава во ОУ "Климент Охридски", како првоодделенец, се запишало шкотланѓанчето Катја Алексоска. Ненавикнато на промената на средината, í...
 • СИТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ЕКСТЕРНОТО

  ПЕТКА
  Точно 176 матуранти од Гимназијата "Мирче Ацев" во средата и денес екстерно се тестирани од Државниот испитен центар. Да се избегнат грешките...
 • КИНЕСКО ПРИЈАТЕЛСТВО

  ПЕТКА
  ОУ "Гоце Делчев" продолжува да ги развива и подобрува односите со Кина од 2011. година, кога на училиштето му беа донирани 400 000 евра за реновира...
 • НУЦК "Марко Цепенков"

  КУЛТУРА
  НУЦК "Марко Цепенков" Репертоар на Киното "Мис Стон"од четврток до сабота 23 до 25 .1. 2014 од 19.00 часот "Министерот" Недела, 26.1.2014. - 11.00 часот "Леге...
 • ТРИБИНА ЗА МЕТОДИЈА ШАТОРОВ ШАРЛО

  КУЛТУРА
  В среда По повод 117 годишнината од раѓањето и 70 од смртта на истакнатиот македонски револуционер Методија Шаторов - Шарло, в среда, 29 јануар...
 • КРСТЕВСКИ НА ИЗЛОЖБА ВО ПОЛСКА

  КУЛТУРА
  Нашиот уметник Златко Крстевски се претставува на меѓународната изложба на слики во Полска, насликани на колонијата "Инспирација Гарбатка...
loading...

НАЈЧИТАНО ПОСЛЕДНАВА НЕДЕЛА

АРХИВА

484

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza