reklama

reklama

reklama

ПОЕТИ ПЕНЗИОНЕРИ ПЕЕА ЗА ДЕЛЧЕВ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 37 пати.
Сабота, 10 Февруари 2018

Literaturnite tvorci aktivni i vo   penzionerksite dneovi

Членовите од Клубот на литературни творци Мирјанка Р. Селчанец, Божана Тренческа, Снежана Паноска, Петар Кироваков, Блага Тутеска и Благица Бунтеска беа дел од традиционалната поетско музичка вечер што за денот на раѓањето на Гоце Делчев, ја организира Друштвото на пензионерките.

Поетите не само што ги пренесоа стиховите за Делчев, туку и се дружеа.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

488

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza