reklama

reklama

reklama

ТУТУНСКИ СО НОВ БОРД НА ДИРЕКТОРИ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 91 пати.
Сабота, 02 Септември 2017

Собранието на акционерите на Тутунскиот комбинат каде доминира државниот капитал, назначи нов одбор на директори. Според соопштението на компанијата испратено до Македонската берза, нови членови се Никола Џамбазовски и Гоце Јосифовски, независни извршни  членови, потоа Кире Станкоски, Татјана Стефаноска, Гоце Мојаноски,  Ѓорѓи Михаилов и Шевељ Цеку, член.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

484

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza