ТУТУНСКИ СО НОВ БОРД НА ДИРЕКТОРИ Печати
Прочитано : 103 пати.
Сабота, 02 Септември 2017

Собранието на акционерите на Тутунскиот комбинат каде доминира државниот капитал, назначи нов одбор на директори. Според соопштението на компанијата испратено до Македонската берза, нови членови се Никола Џамбазовски и Гоце Јосифовски, независни извршни  членови, потоа Кире Станкоски, Татјана Стефаноска, Гоце Мојаноски,  Ѓорѓи Михаилов и Шевељ Цеку, член.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА: