reklama

reklama

reklama

АПЧИЊА ЗА ЗДРАВИ PDF Печати Е-пошта
Прочитано : 39 пати.
Сабота, 10 Февруари 2018

Некогаш властодршците велеа „Државата - тоа сум јас!“, а сега „Партијата - тоа сум јас!“.

Х

Ги одбравме да се борат за нас, а тие очекуваат да ги браниме од противниците.

Х

Шпионите беа со години меѓу нас, а сега ние сме меѓу нив.

Х

Му овозможија широк избор - од бела врана до црна овца.

Х

Кога и позицијата и опозицијата велат дека се победници, губитник е - народот!

Х

Ако немаш вујко владика, тешко и верник да станеш.

Х

Со „Авенија на ограбените Македонци“ треба да се именува најдолгата улица во државата.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ОВАА КАТЕГОРИЈА:

 

488

face

anketa

НАСЛОВНА

prognoza